submit


Jeg sier ikke jeg vil bare gå et sted og ta den første mann som viser interesse, jeg vil gjøre et seriøst forhold, og jeg vet jeg kan ikke bare liker det ved å klikke på fingrene mine. Men nå er jeg bare ikke møte noen menn, jeg don t vet hvor du skal møte dem. Noen ideer. Jeg er en midten av tjueårene kvinne og jeg vil ha en. Jeg sier ikke jeg vil bare gå et sted og ta den første mann som viser interesse, jeg vil gjøre et seriøst forhold, og jeg vet jeg kan ikke bare liker det ved å klikke på fingrene mine. Men nå er jeg bare ikke møte noen menn, jeg don t vet hvor du skal møte dem. Noen ideer. Slutte å se, de beste tingene i livet kommer når du ikke forventer det. også, ikke si at du er desperat, men desperasjon er skjemmende i en kvinne, så er det en mangel på tillit, som sagt over selvsikker har en tendens til å sette menn ut til. Prøver å gå videre i eget liv, og gjøre det som gjør deg lykkelig, være komfortabel med å være alene og vokse i deg selv, før du forsøker å dele alt det du kan gi med et annet. Ikke så sikker på hvordan du skal ta det jeg vil ha en mann ikke et barn i en manns kropp hver mann bør ha en indre barnet i ham, morsomme kjærlig, leken, en følelse av humor. mannens kropp hva er en manns kropp. Jeg er i min s også, og føler jeg har en manns kropp. ok mer som Brad Pitt enn Gerard Butler, men jeg mener både å ha en manns kropp, for å være ærlig utseende bør ikke være så viktig, en sammenheng som elsker lidenskap tillit respekt mye mer viktig. Du synes nydelig så jeg ønsker deg hell og lykke for fremtiden og håper du finner lykke til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, til Skade for mindreårige, vold eller trusler, trakassering eller personvern invasjon, etterligning eller uriktig fremstilling, bedrageri eller phishing, jeg er en jente jeg har kjent for fire år fikk vi sammen måneder siden jeg føler at hun tar meg for gitt siden vi ble sammen. Hvorfor ikke alle kom til å være så mener på denne siden når jeg bare prøver å stille spørsmål. lol. ikke alle selvsagt. men wtf gutta lol. Jeg er kvinne og er fortsatt jomfru. Jeg har kysset gutta og gjort ting, men bare ikke har hatt sex ennå. Er dette normalt

About