submit


Hjem Registrere Logg inn Søk Bla Toppen Nå Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Personvern Kundeservice Copyright Lava Sted Du vet jeg er en kjærlig person, hvorfor. fordi på mitt tidligere liv, opplevde jeg flere ganger å bli lurt, og spilte selv om jeg prøver mitt beste for å elske dem og gi liv til vår kjærlighet, men jeg antar det er liv, kanskje de Mitt navn Er Julie. Jeg bruker min tid på Jobb og Ser på filmer. Jeg leter etter en alvorlig kjærlighet og Alvorlige forhold. Mine hobbyer er å se på filmer og Matlaging. Jeg dompt har arbeid nå, fordi jeg er allerede ende mitt jeg er en enkel person med et optimistisk syn på livet, mest sannsynlig som jeg ønsket å bruke min tid til arbeid og familie. Jeg er interessert i å reise utenlands, for å møte mennesker med annen tro og kultur til å forstå at jeg er Jaelyn år gammel, jeg bor alene, og jeg ikke har familie og jeg jobber her i markedet for å selge grønnsaker og frukt er jeg langt hår og veldig slank, mine beste egenskaper er min personlighet. Og jeg er fashionista, og jeg jeg trenger noen som vil elske meg helt som en kvinne som har et godt og rent hjerte, og jeg har så mye kjærlighet å gi til en som fortjener partner. Hei, jeg er Glede jeg år gamle enkelt aldri vært gift, og ingen barn. Jeg bor enkel person, lett å gå, med åpent sinn, elsker å lage mat, bake etc. Jeg har vært i Qatar arbeider som salesclerk. Jeg er nå i Filippinene. lys brunt hår. Jeg foretrekker selv som gjennomsnittlig. Jeg er vant til det, jeg er bare et ganske enkelt kvinne. Jeg elsker å bruke fritiden min med familier. Jeg liker utendørs aktiviteter, så vel som volleyball. Og jeg elsker også gjøre synge karaoke med venner. Jeg har en svart langt hår. Jeg har en slim passform jeg er en enkel svart skjønnhet Asiatisk jente bare en gjennomsnittlig kvinne. for å være nøyaktig. Jeg kan være en konservativ, moderne og uformell også avhengig av anledning til å stole på, reise, venner, omsorg, respekt, søt og kjærlig her

About