submit


DENNE VIDEOEN ER KVALITETEN ER IKKE DEN BESTE, fordi det ble filmet tidligere (før jeg fikk et nytt kamera) med min vlogging kameraet ↠ Lese Meg Takke deg for. For noen år siden, jeg har postet en video som heter»Hvorfor Det er Vanskelig for Hvit Gutta til Dato i norge’. I denne videoen jeg har diskutert noen av kulturelle grunner. Det er gode mennesker og dårlige mennesker fra alle land. Noen gutter føler deg desperat, så de ender opp med dårlige kvinner og bare ikke bryr seg, selv om det gjør vondt andre. Jeg elsker Filippinene. Jeg pris på de erfaringer jeg hadde bodd og arbeidet der, og spesielt den livslange venner som jeg har gjort. Jeg gleder meg til å besøke igjen neste år. Filippinsk gutta er kjent for å være høflige, lojal, flinke, gode jakt og stor kjærester. Hvis du lurer på hvorfor du bør utvide din dating sirkelen. Her er mine tips for dating en Filipina. Som en mann giftet seg med en Filipina, jeg har laget noen tips for folk begynner å date din potensielle partner. I meg. Jeg gjøre deg panikk. Alt du trenger å vite om dating en Filippinsk kvinne. i mer enn noen minutter. det er en lengre. Men det føles kort Vi fokus. Så mange gutter se på denne kanalen fordi de er interessert i Filippinene. hva du egentlig vil, er Filippinske jenter. men hva gjør disse furu jenter vil ha. hei alle sammen. så, jeg har vært virkelig grave seg inn i Filippinsk kultur og bestemte seg for å lære om tradisjonelle Filippinske frieri. det er interessant å se. kan du abonnere på vår kanal. takk. denne videoen er en kort oversikt over de vakre og unike tradisjonen med Filippinsk frieri. sørg for å ha. hvorfor hvite gutta faller for Filippinske jenter (insider s Secret) Hei, Folkens, i dag skal vi snakke om hva det er nøyaktig som gjør hvite gutta gå gale

About