submit


Jeg har tilbrakt mer enn et år av mitt liv på Filippinene. I løpet av den tiden jeg har vokst til å elske denne kulturen, elsker dette landet, og elsker å ringe Filippinene mitt hjem. Men. Jeg har også kommet til å innse noe. Jeg har kommet til å innse at jeg er i en unik situasjon Når det kommer til Jenter. Her er jeg en yr. gamle utlending semi-flytende i Bisayan, grunnleggende kunnskap om Tagalog som bor i Filippinene. Nå hvis du er Filippinsk leser dette, vil jeg at du skal stoppe her og tenker: Hvis du ikke kjenner meg, hadde ingen anelse om hva jeg gjorde her i norge. Hva ville du tenke deg? Hva ville din gjetning være så hvordan jeg fikk her, og hvorfor jeg velger å bo her? Nå vil jeg gjerne dele med dere en veldig vanlig samtale som jeg har. Etter å ha reist til mer enn Provinsene Det er trygt å si at jeg har pratet med en rekke dagligdagse Filippinere og Filipinas. Her er en veldig vanlig for første interaksjon (som jeg ville ha i enten Bisayan eller Tagalog): Filippinske Filipina:»Egentlig. C mon. Hvem er kjæresten din. Det er mange flotte jenter her. Vil du ha meg til å hjelpe deg finne en?»Det gjør vondt. Den setningen har vondt i meg så mye. Hvorfor. Ikke fordi de tror det er derfor jeg er her. Vi vet alle at mange utlendinger kommer til norge fordi de har møtt en Filipina, har en Filipina Kjæreste, eller har en Filipina Kone. Mange utlendinger kommer til å finne en Filipina å elske og ha omsorg for dem. Jeg vil være sløv til vi vet at mange utlendinger kommer til å dra nytte av Filipina jenter (som sårer meg, det er sykt, og jeg drømmer om den dag at endringer). Jeg forstår at det ville være vanlig å anta at jeg ville være her på grunn av en Filipina. Hvis du er en utlending som har en Filipina kone, kjæreste eller er du bor her, fordi hennes vennligst ikke tror jeg er angripe du. Jeg er ikke. Det er sagt med så mye lidenskap og tro på at jeg kan se det i ansiktet. Jeg kan se det i ansiktene av Filippinere som sier disse ordene til meg at De tror at det er den største grunnen til hvorfor jeg skulle ønske å være her. At det ville være nummer én grunn til at en utlending vil ringe Filippinene hjem. Det er dette fullstendig følelse av vantro når jeg forteller dem noe annet. I noen tilfeller, folk vil selv begynner å le i den forstand at de virkelig don t tror det. Vanligvis følger»Hvorfor skulle du være her»er meg som snakker. Jeg snakker om utrolig lite inspirerende egenskapene jeg ser i Filippinsk hjerter. Jeg snakker om den vakre fjell, elver og strender. Jeg snakker om mat. Den vakre kulturen jeg fortsette å lære fra. Den fantastiske Filippinere jeg har møtt og hatt opplevelser med. Jeg snakker om den lykke jeg vitne. Jeg snakker om hvorfor jeg elsker Filippinene. Det er en av de største følelsene som jeg vil dele, noe vanligvis begynner med å skje. Noe endringer i at Filippinere ansikt. Det går fra usikre, til intriger, til stolthet. Det går fra usikker på hva du skal tenke, til å tenke»Mann det er noen fantastiske ting her jeg skal være stolte av. Det er noen andre gode grunner til å ønske å være en del av denne kulturen.»Vel, la meg starte med å si dette. Jeg har møtt så mange dyktig, omsorgsfull og vennlig, smarte, vakre, fantastiske Filipinas i løpet av min tid i norge. Jeg utadvendt kar som selvfølgelig har jeg vært utenfor interessert i ønsker å bli kjent med noen jenter bedre, for å komme nærmere en jente her, og for å ha en kjæreste. Jeg har møtt noen Filipinas det med en gang få meg til å ønske jeg hadde det privilegium å si»Det er min Yuba.)». Vennligst ikke tror jeg blir»cocky eller arrogant»tenker jeg lett kunne bare dato og være med en jente her fordi det er ikke tilfelle i det minste, og jeg håper ingen noensinne tenker på den måten. Det spørsmålet, som uttrykk, og det øyeblikket det øyeblikket jeg dele at jeg ikke har en kjæreste eller kone. Det gir meg en mulighet til å dele og inspirere stolthet i dem. Det hjelper meg å inspirere litt positive tanker i hodet av folk jeg ser opp til Filippinske folk. Jeg har funnet ut i løpet av min tid i Filippinene jeg har skjøvet bort noen mulighet for at jeg kan ha hatt til dags dato en Filipina og for å komme nær en Filipina. Det er ikke fordi jeg ikke vil. Det er ikke fordi jeg ikke er interessert. Det er ikke fordi jeg ikke finner Filipina er attraktivt Som WOW hvor vakker kan du være. Filipina skjønnhet bare gjør ditt hjerte til å smelte. Jeg tror noen ganger når jeg møter jenter her går tankene mine gale. Hvor søt kan du bli? Hvor vakker kan du bli? Flenge. Hvis jeg sier»ja, jeg har en kjæreste»så er det endringer min evne til å inspirere. Jeg mister denne sjansen til å inspirere den positive tankegangen i noen om Filippinsk kultur. Umiddelbart deres sinn vil drive tilbake til tanken på at det å være med en Filipina er den eneste grunnen til at en ønsker å bo i norge. Hvis jeg sa»ja jeg har en kjæreste»uansett hva jeg sier en rekke lokale hverdagen Filippinere som jeg samhandle med, vil alltid tror det var grunnen til at jeg var her. Disse situasjoner og samtaler med lokalbefolkningen, de egentlig ikke skje til meg ganske ofte. For meg selv, selv om jeg kan bare inspirere en person til å vende sitt perspektiv som er viktig for meg. Jeg antar at jeg er bare så i kjærlighet med utstilte Filippinske kultur-og deler det med Filippinere og verden rundt meg.»Utlendinger først og fremst grunn til å ønske å bo i norge er på grunn av jenter». Som jeg vet er ikke alle s perspektiv jeg bare bringe dette opp fordi dette har skjedd mye i min tid her i norge. Når de tror at perspektivet er det fortsetter å mate syklusen av det å være sant. Mens hvis Filippinere presse den andre enkle fantastiske grunner til at du bør være stolt over å kalle dette landet hjem dele disse grunner først og fremst med utlendinger og hverandre kanskje det vil inspirere utlendinger som er her for jenter (for feil årsaker) å i DET MINSTE respektere denne kulturen og disse vakre kvinner. Kanskje det vil gi noen Filipina kvinner til å ikke sette seg selv eller utlendinger inn i relasjoner som kan være positivt å være i. Det samme gjelder for utlendinger som jeg møter. Jeg har møtt så mange utlendinger som i løpet av minutter begynne å spørre meg om jenter. Faktisk, bare noen få dager siden en utlending fortalte meg:»Du må være en stor hit med damene. Jeg vedder på at du har så mye moro med dem. Få et par øl i du og jeg vedder på at alle historiene vil komme ut.»Historier av et år. gamle som selv om kanskje ensom i det aspektet av sitt liv, ikke bare t er enig med mennesker og har fokus på det med jenter her som kan være den beste delen av Filippinene. Don t få meg feil jeg helt forstår hvorfor utlendinger snakke om jenter her så mye, fordi de er fantastiske, og ja sjansene er du vil få mye oppmerksomhet fra dem, hvis du er en fin fyr. Jeg har gjort mange svært nær Filipina venner i løpet av min tid i norge. Jeg vil gi et eksempel på noe som vil typisk skje: jeg har en veldig nær venn i Cebu heter Michelle. En dag ble vi hengende ut på jakt etter ingredienser for å lage litt mat. Vi er på vei til markedet i Cebu å plukke opp friske grønnsaker. Mens du ser på grønnsaker et par av leverandørene sa i Bisayan Aske som er din mann. Igjen, jeg har ingenting galt med hvorfor individer tenker på den måten, fordi igjen, ja masse utlendinger som er her har kjærester eller koner. Men det skjer HVER gang jeg henger ut med en jente som er rett og slett bare en venn av meg, og vanligvis i en svært åpen og vokal måte jentene vil være stereotype som blir festet til meg. I noen tilfeller vil folk bli så vokal om det, at det kan være ubehagelig. Jeg vil alltid ta deg tid til å svare på folk som gjør disse kommentarene på en positiv måte. Jeg forklarer de utrolige tingene som gjør at jeg vil være her og deler av denne kulturen som inspirerer meg så mye. Hvorfor. Fordi jeg tror at hvis vi snakker om disse tingene mer og dele dem først og fremst kanskje det kan ha en positiv effekt, jeg antar det er en del av grunnen til at jeg blir redd for å dato en Filipina. Jeg blir redd for at jeg vil miste muligheten til å utfordre Filippinere til å se andre ting i deres kultur som er vakre. Å utfordre dem til å fokusere på de som først og fremst. Det kan høres rart ut, men den tankegangen forventer jeg må ha en kjæreste eller må være her på grunn av jenter, og det store antallet av Filippinere som stadig dele det med meg er Det bare en slags snur meg bort noen ganger. Du vet aldri hvem du møter, eller ender opp med. For alt jeg vet, jeg kan falle i kjærlighet med en dansk jente i norge, eller en svensk jente i Canada, eller en Filipina i Canada

About