submit


Hjem Registrere Logg inn Søk Bla Toppen Nå Online Steder FAQ Dating Affiliate Program Personvern Kundeservice Copyright Lava Sted jeg er år gamle fra Filippinene. Jeg liker ærlige, lojale og elsker meg for den jeg er. Jeg er høyde, blokkere hår. Jeg elsker eventyr, mann. Takk. Jeg elsker mannen kan sette pris på hvem jeg er. Jeg er høflig jeg liker hygiene og utdanning jeg liker å være sexy med min mann, jeg er sexy og elegant Behandling av kroppen min er en stor interesse for meg å Ta vare på min elsker å Ta vare på våre reir En høflig mann, En mann som er riktig er jeg positiv person, med stort hjerte og ren sjel.) Jeg er klar hjelpe og gi min omsorg til de som trenger det smil Min alltid med meg) jeg er kreativ person, jeg for å gjøre kvinner vakre og det er hyggelig for meg. Jeg liker å se film, matlaging og å lytte til musikk, jeg liker å reise, men ikke alle ganger, langt hår, jeg er ikke en slank person. en litt lubben, jeg liker å ha på t-skjorte n jeans med joggesko, når du går ut jeg er Mat entusiast, elsker å lage mat, reisende, sanger, bipolar. Send meg din whatsapp så ikonet legg til u opp.’, Asian, brun hud, normal kropp type, casual men ikke kjedelig. Noen som vil fullt ut støtte meg på noen som helst måte, jeg er kjærlig, forståelse og leter etter Mr. right. Jeg elsker å gjøre resirkulert ting på min fritid. Jeg er kunstnerisk som vennene mine beskriver meg. Jeg setter pris på kunst. som vi mennesker er den beste kunsten av alle. Jeg har lenge»Hei, mitt navn er Lekkert, jeg er år gammel. Jeg vokste opp på Bilgi City, Filippinene. Jeg er en ren Filippinsk. Jeg har søstre og brødre. Mine hobbyer er jogging, lese bøker og sykling. Min høyde er, lange blonde det er vanskelig å si, spesielt beskriver deg selv, coz det er som å fremme. men hva du kan se i bilde som er veldig meg, elsker å le og bekymringsløse i livet. hva ser du egentlig ikke betyr noe jeg er Glad Person Som er Full av Selvtillit til å Møte Utfordringene i Livet. Jeg Vokser Opp med å Være Vennlig og Sjarmerende til Alle, jeg er Veldig jordnær Person, og jeg Tror At Min Lett-å Gå Holdning som Gjør at Folk Bringe

About