submit


Testen hvis denne teorien er gyldig ville være å ta et team av gamle, hjemløse, fattige folk fra USA og Canada, og finne ut hvor mange ganger disse ‘Chick magneter,’ score i Sentrum Manila. Disse damene ønsker å få noen penger for seg selv og hele hennes utvidede familie, og håper den rike gamle tjukkas dør snart, og etterlater sine mynt. Det enkle svaret på det er hvis du holder deg opp, de vil ha en god kvalitet mann. Alder er bare et tall. Betyr ingenting for dem. Hvis du er attraktiv, og er en god mann, hvorfor ikke. Kjæresten min er år yngre enn meg og vi får langs store. Det er nesten som om vi var skapt for hverandre. Utseende er ikke så viktig for dem, men kommer på. Hvis du ser ut som dritt fordi du ikke ta vare på deg selv så hva gjør du forventer. Behandle henne som en fantastisk dame, holde seg frisk gjort. Hvor er dette bildet. Også, veldig slu observasjoner her. Det er lett å fortelle deg at du er en»riktig»person, og ikke noen slags HAVET dreg. Alt du sier er rett. Jeg vil. dele. dette, og jeg håper. mange utlending er verdens vise dette. Jeg er enig med deg i at moralsk for deg, er ikke riktig for. dame å være gift med noen svært gamle. og så ville du ikke bli overrasket om den unge jenta gjorde varme føtter hva hun liker fra eldre fyr, hun ville forlate forholdet bare sånn. Umodenhet er tingen. Bare si hva det egentlig er. Filipina blir bedre liv. Fyren får unge hottie. siden de fleste andre land (USA) har alder hang ups. eldre fyren får unge jenta bare hvis rike og eller kjendis. PERIODEN jeg har alltid vært bekymret for alder gap når jeg møter noen i Filippinene. men jeg tror det kommer an på forholdet alder bør ikke saken i det hele tatt hvis du har en felles plattform. Jeg har til å nyte sammen med min vakre Datter nå min eldste jobber allerede jeg bare venter på min yngste til slutt, og jeg reiser henne i 🇸🇬 Singapore og en gang gå tilbake Filippinene 🇵🇭 å høste min ris og sukkerrør og bare hyggelig min yngste Datter er ferdig har jeg min pensjon fra SSS selv gjøre mine barn ikke gi meg, jeg har mine egne penger til å nyte. Er ikke interessert i penger, jeg har mitt eget land, og jeg har min egne penger, penger er ikke noe for beste er hjertet og holdning. Min kone er flere år yngre ut, vært gift i mange år, og så langt, det er fint. Stedatter har grad på universitetet, og jobber full tid. Jeg har aldri kjøpt ideen om at en mye yngre kone er en god match, åpenbart mening. De trenger penger være ekte og utenlandske penger er langt bedre for hus og bil, og for å ta vare på sin familie full stopp og ekte dating er Pedofil, Vennligst sir kan u hjelpe meg å finne en dato for meg. Jeg er år gamle skilt i mange år og ingen barn. Jeg jobber her som barnepike i Arabiske familie. Men jeg vil gå hjem og jeg ønsker å finne min sanne kjærlighet i mitt liv. Hvis det ikke noen mann som er interessert meg legge meg på Facebook

About