submit


Livet må gå videre. Jeg er her for å finne en ny frond og kanskje til og med en ekte kjærlighet. Jeg ønsker å møte en fyr, ærlig fleksibel, seriøs partner med en rekke romantiske kjærlighet shopping, dans, reise, matlaging, bikini kjærlighet strender»En av de erfaringene som jeg vokste opp med var å alltid være sann mot deg selv, og la aldri hva noen andre sier distrahere deg fra dine mål. Og så, når jeg hører om negative og falske angrep, jeg virkelig ikke investere energi i dem, fordi jeg vet hvem jeg er.Å gi opp ikke alltid betyr at du er svak noen ganger betyr det at du er sterk nok til å la gå. Jeg elsker å gå outie veldig sport tenkende person Lett å gå elsker å spille volleyball, tennis, musikk er min factionalism, vakker og ærlig. ansvarlig mann søt, ærlig og gjør meg sin prinsesse ærlig mann. vite hvordan man skal håndtere problemer angående giftet seg med liv. Jeg ønsker å møte en fyr, ærlig fleksibel, seriøs samarbeidspartner med mye romantisk

About