submit


Jeg har sett min andel av gamle Australske menn å gifte seg svært unge Filippinske Kvinner med et veldig stort alder gap. Men for å være helt ærlig, jeg har også sett en god andel av par som gifte i samme aldersgruppe. Jeg har fått en håndfull venner som alle er gift med en Filippinsk kvinner og alder gapet er ikke mye. Det er mellom — år, så det er litt rimelig i min mening. Nå, hvis en Filippinsk kvinne er år gammel, og hun gifter seg med en år gamle mannen, som er en helt annen historie, og denne historien skjer til en av mine nære venner, og det er ikke en god historie. Min gamle Australske venn er rundt år gammel, ble skilt fra sin kone, har vokst opp alle barn gift. Vi gang jobbet sammen, og det er slik jeg kjenner ham. Han er som anstendig Aussie fyr som det blir. En dag i, rundt slutten, en av hans venner i Brisbane, som hadde eid en bedrift i Filippinene og spurte ham om han ville bli med til Manila for et par uker. Min venn hoppet på muligheten. Han kommer i Manila, og møtte denne svært ung vakker jente noe år gammel. Hun var en enslig mor, som hun allerede hadde en barn fra et tidligere forhold, er en jente. Uansett, han fortalte meg at han bare møtte henne for bare to dager i Manila, og han hadde å komme tilbake til Australia. Uansett hva som skjedde innen to dager for å gjøre ham gjøre det han gjorde neste var gal. Fordi hun åpenbart visste hvordan å presse de riktige knappene. Så, når han kom tilbake til Australia, min venn fortalte meg at han møtte en Filippinsk jente og at han skulle bringe henne til å besøke ham i Australia. Så, han fikk umiddelbart til arbeid og sponset henne turistvisum for måneder, og hun kom i slutten av desember. På den dagen hun kom, min gamle venn invitert sine venner på den lokale puben for et par øl og en mate. Han ble alle smiler og gliste fra øre til øre. Jeg var ikke der for denne anledningen, men min kone var. En uke senere, jeg hadde en mulighet til å møte med min gamle venn i den lokale puben for middag, og jeg gikk med min kone og datter. Det er når jeg møtte henne. Sekunder av å møte henne der bare normal introduksjoner. Men etter en liten, tenkte jeg at denne jenta ikke var en god en til min venn, fordi min venn, min kone og jeg var alle prater rundt, og hun ble sittende fast på en ny iPad på Facebook eller hva ikke å bry seg for å delta i samtalen, alle absorbert i sin egen digitale verden. Slik en kvinne skal ikke ha vært tillatt å avle i første omgang, de pop ut flere avkom gjennom fødselskanalen, verre enn de selv, tenkte jeg for meg selv. Et par uker senere, gikk jeg med min kone og datter til puben for å spise middag og så møtte jeg igjen min gamle venn og hans Filippinske kjæreste. Min venn hadde et par øl, og han dro meg til side begynte å fortelle meg at han hadde tenkt å sende henne pakking. Midten av januar, min kone får et anrop fra denne Filippinske dame på rundt pm i ettermiddag. Hun ble alle tårer og trengte noen å snakke med om sine problemer. Angivelig, min gamle venn ønsket å kvitte seg med han så fort at han kom opp med en utspekulert plan og han fortalte henne at han vil være borte for arbeidet for et par måneder, så må hun gå tilbake tidlig å Filippinene, selv om hennes visa ble til måneder. Jeg bare fortalte henne, Halleluja. Hun fortjener det. (Faktisk, jeg didn t si Halleluja i det hele tatt, men jeg var nær det). Men hun har en datter på Filippinene.min kone interjected. Jeg don t care, ingen av problemet mitt eller DITT problem, sa jeg til min kone. Så langt som jeg var bekymret, hun hadde en mulighet til å være i et godt forhold med min gamle venn, men hun blåste det, og nå er hun gråter om å komme tilbake på flyet litt tidlig å gå tilbake til Filippinene. Var min venn en gammel tulling. Ja, til en viss grad. Men han er en snill og omsorgsfull mann, og denne ekle kvinnen tok seg av hans gavmildhet til det ekstreme. Ærlig i mitt korte liv, jeg har aldri hørt om en kvinne som det, og sett en kvinne oppfører seg som det foran kjæresten hennes. Er jeg kynisk av Filippinske kvinner? Nei. De fleste av dem er virkelig kjærlig, trofast og godt mannered og er hardt arbeidende mennesker. Men dessverre for min venn her, han bare gjorde et dårlig valg. Bare å møte noen for to dager i Manila er ikke nok til å bli kjent med en person. Kanskje ut av desperasjon, han trodde det kunne trene og han førte henne til Australia, men karakteren og holdningen til denne svært ung og pen Filippinsk kvinne var en virkelig skam for ham. Nå, her er ti grunner til at hvis du er en gammel, stygg og sosialt uakseptabelt Australsk mann, bør du kanskje om å gifte seg eller dato en Filippinsk kvinne med intensjon om å gifte seg her. Jeg har fått en venn som er gift med en Filippinsk kvinne og hun er pluss år gammel og han er rundt år gammel. Noen ganger, hun vitser som kanskje hun skal kjøpe noen sex-leker å glede seg fordi mannen ikke kan gjøre det. Noen måneder, hun ville ha noe aktivitet i det hele tatt. Jeg vet om et par som det. Meget vakker Filippinske kone og mann er siste år gammel. Hun er også pluss år gammel. De har teenage døtre, så de giftet seg for en stund, så mannen var aktiv tilbake da. Nå er han ikke. Du vet hva de tenker, høyre. Nei, du don t. Vel, jeg kan ikke fortelle du ønsker at andre mennesker tenker. Men vet du, når jeg ser slike par, og jeg har bare ett ord som går raskt gjennom hodet mitt: på ALVOR. Jeg har hørt menn av min Filippinske venn klage så ille om hvordan de hater å sende penger tilbake til kone s familie og slektninger tilbake i Filippinene. Nå, hvis du som en mann som ikke tankene sende penger over til Filippinene, så takk og lov for gode hjerte. Filippinene regjeringen ikke kan se etter alle sine folk godt, fordi de er for mange av dem, og grunnen til at det er for mange av dem er fordi for et så lite land, de formerer seg som gale. Vi klager her om vår Statlige og Føderale Myndighetene i Australia, men i sammenligningen Regjeringen i Filippinene, den Australske Regjeringen er millioner av ganger bedre i tjenesten levering. Hvis du har aldri landet føttene i Filippinene, ville du aldri vet hva jeg snakker om. Du har fått det til å være der å se det for å tro det jeg sier her. De fleste av din kone s familie og slektninger vil være arbeidsledige og deres levevilkår som vil være litt røff og tøff. Men ikke alle, for å være rettferdig, noen kvinner vil komme fra godt å gjøre familier og hvis det er tilfelle (du vil ville virkelig trenger å være plaget om å sende penger til Filippinene fordi deres familier er fra middelklasse familier som kan passe på seg selv). Nå, jeg f å sende penger til Filippinene er noe som du tror ville kjøre du gal, don t bry med å gifte seg med en Filippinsk kvinne, selv om hun som et fint er at du vil kunne dø for. Ærlig talt, en ganske Filippinske kvinnen kunne ha tatt noen plukke av hennes kjæreste tilbake i sitt eget land. Har du noen gang spør deg selv dette spørsmålet, hvorfor hun er med deg, en gammel stygg fart (beklager, men det er sant.)? Ikke alle Filippinsk kvinner er gold diggers Mest Filippinsk kvinner er snill, omsorgsfull, trofast og behandle sine ektemenn som konger. Men det er noen noen kvinner som vil ta deg med på en vill tur og du vil betale for det med dine penger. Hvis en unge Filippinske kvinnen er veldig klengete fra start i dating-forhold, begynner å spørre om dette, og at kjøp meg, kjøp meg det, så dude, du seriøst har en gullgraver på hendene. La s face it, jeg har lest og hørt om historier av Filippinske kvinner forlater og skilsmisse deres svært gamle menn når de har sjansen: når hun får Australske permanent oppholdstillatelse status. Det er ingenting galt med det, alle ønsker et bedre liv. Gode tingen er, du har gitt henne muligheten og du trodde du elsket henne, og hun elsket dere. Men noen ganger, det kan bare være en midlertidig ting. Du gir henne en grunn til å la og hun vil forlate. Så, når hun forlater deg, hvor tror du hun kommer til å gjøre neste. Kanskje det er en grunn til hvorfor du kanskje ikke har mye å lykkes med din egen form for kvinner (Australske kvinner) og kanskje din første kone forlot deg fordi du ikke vet hvordan å være en ekte mann til din kone i første omgang. Alle i den lokale pub i hjembyen din vet at du er en gretten gammel fart og dine forsøk på å komme tilbake i forbindelse med noen Australske kvinner har vært en fiasko. Så, wen t til Filippinene for å prøve lykken fordi du har hørt fra en kompis som forteller deg at jenter det vil hoppe over deg når du kommer dit fordi du er Westerner. Nå som du har en pen jente som bor med deg i Australia, og hvis du går ut og møte venner, og hvis hun er den type jente som er åpent sosialt (men du er sosialt uakseptabelt), vil du bli satt i en tøff posisjon hvis du er en sjalu freak. Jeg vet om en ung Filippinsk kvinne, som giftet seg med en eldre mann i mange år, og de har et par barn som er tenåringer nå, men denne eldre mannen som holdt henne innelåst i isolasjon i en gård. Han gjorde ikke tillate henne å sosialisere med naboer eller få nye venner. Hun ønsket å komme ut, men han ville t tillate det. Hun måtte spørre ham Kan vi reise og se steder som Cairns, Mackay, Rockhampton, jeg har vært fast her i mange år, og jeg ønsker å komme bort for en stund, og du har aldri tillatt meg å få ut. Gjett hva hun gjorde. Hun skilt fra ham, og nå er hun bor sammen med en annen mann nesten samme alder som henne, hun nyter livet hennes nå. Når du er gammel, bør du være på utkikk etter, og det å oppdra barn, dine barn. Det burde ha skjedd for lenge siden. Alle dine barn skal nå har vært gift og du vil skal være en bestefar. Men for noen grunn, hvis et menneske spretter ut av henne fødselskanalen, du er du er nødt til å gjøre hva du gjorde for mange år siden med dine første kone eller andre kone eller hva som helst. Det eneste problemet er at du aldri ville se dine barnebarn med denne kvinnen, og det vil komme en tid når du vil ikke være i stand til å ivareta dine egne barn fordi du ville være for gammel og skrøpelig, og alle ansvar vil gå til unge kone. Når vi møter venner, som hadde babyer og små barn, hun misunte dem. Hun ville bære sine barn i armene, og hun hadde ønsket at hun hadde hatt en av sine egne. Da hun ll ser på meg med de jeg vil tone av denne typen øyne. Jeg vil få hint. En jeg tenker Er jeg Gud. Her er tingen, kvinner til å føle seg hel eller la meg si det på denne måten, kvinner føler at de er ekte kvinner når de kan føde barn. Så, hvis du er en gammel mann, og legen s cut du sperm produksjon av rør, kan du like godt som glem at hele ideen om å gifte seg med en ung Filippinsk kvinne som aldri har hatt muligheten til å ha barn. Jeg har sett et par som i Australia kvinnen er så trofast, kunne hun har skilt seg fra sin gamle mannen for å finne en annen mann til å gifte seg og få barn, men hun elsker ham at hun fortsatt med ham. Men du kan se den sorg eller lengsel i øynene hver gang hun møter sine venner med babyer og små barn. Det er noe som e blitt nektet henne fordi den gamle mann gikk under kniven for lenge siden, før han møtte henne. Don t glem å dele, tweet, link, som om du ve likte dette innlegget ved å klikke på de deling av knappene nedenfor. Takk

About